Menu Sluiten

Aanbeveling Bezettingsmateriaal

Sleurs mortels en gipsen is al 50 jaar een dynamische onderneming die streeft naar kwaliteit, perfectie en goede service.

Afwerkmateriaal voor professionele en doe-het-zelvers

Sleurs Mortels en Gipsen is een groothandel in binnenafwerking voor zowel professionele als particuliere klanten. Alsook verdeler van constructieve mortels voor ruwbouw.

Wij bij Sleurs Mortels en Gipsen proberen steeds te anticiperen. Zo houden wij nauwgezet de nieuwe ontwikkelingen op de markt in de gaten. Ook geven wij op regelmatige tijdstippen samen met onze leveranciers infosessies in onze speciaal ingerichte lokalen te Houthalen en Pelt.

Daarnaast werd er de laatste jaren flink geïnvesteerd in het rollend materieel. Met de aankoop van onze nieuwe vrachtwagens, voorzien van speciale laadkranen die tot 20 meter kunnen reiken met kantelhaak, zijn wij in de mogelijkheid om onze klanten tot op hun wenken te bedienen. Met 3 vrachtwagens continu op de baan proberen we ook zo flexibel mogelijk te zijn in onze levertermijnen. Zo hebben we onze levertermijnen kunnen inkorten tot gemiddeld 1-2 werkdagen, maar same-day-delivery is al lang geen uitzondering meer!

Ons aanbod:

Onze diensten:

Bijkomend werd er flink ingezet op onze technische dienst. Zo beschikken ze nu over speciaal ingerichte bestelwagens voorzien van alle mogelijke wisselstukken. Hierdoor staan we continu paraat om in een mum van tijd alle onvoorziene problemen op de werf op te lossen.

Kortom: wij zijn klaar voor de toekomst!

31896093189609

More info

tags: Bedrijven Bezettingsmateriaal – Bevestigingsmateriaal – Bezettingsmateriaal – Droogbouw – Handelaars Bezettingsmateriaal – 

Wenst u meer info over aanbeveling bezettingsmateriaal kijk dan vlug op https://sleursonline.be/nl/ | Aanbeveling Bezettingsmateriaal

Gereedschappen | Tegelzetters | Bouw | Isolatie | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Aanbeveling bezettingsmateriaal

home pleisterwerken spachtelputz gyproc sierpleister schilderwerken muren schilderen plafond schilderen ramen schilderen trap schilderen stukadoor overpelt het bezetten bepleisteren en stucen van muren en plafonds is een klus waarvoor u het beste de hulp van een erkend stukadoor kunt inschakelen. Dit komt door het pleister en stucwerk een grote vakkundigheid vraagt en u op het oppervlak altijd eventuele oneffenheden zult zien. Bent u op zoek naar een expert op het gebied van de bezettingswerken pleisterwerken of ander stucwerk dan zit u bij ons netwerk op de goede plek. Wij werken samen met menig pleisterwerk expert uit overpelt die zowel verschillende soorten sierpleister zoals spachtelputz en betonstuc voor u op wand en gevel kan aanbrengen als raapwerk. Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan via ons contactformulier aanbeveling bezettingsmateriaal bestellen Uw pleisterwerk onze zorg de pleisterwerken omtten zeer veel verschillende kluss.

kleine herstellingen schouwen inslijpen en bezetten .

Gegevens over Aanbeveling bezettingsmateriaal

bezettingswerken bereik tot bezetters in vlaanderen de voordelen van aanbeveling bezettingsmateriaal Ontvang tot offertes gratis amp vrijblijvend u vergelijkt en beslist home bezettingswerken vraag uw offertes aan welke werken wilt u laten uitvoeren soort bezettingswerken bezetten van nieuwe of oude muren bezetten van plafonds bezetten van vochtige ruimtes aanbrengen en pleisteren van stucanet plaatsen en plamuren van gyprocplaten plaatsen van vliespleister inpleisteren van ramen. plaatsen van mortex bepleistering pleisteren van buitengevels andere bezettingswerken indicatie uitvoeringsdatum uitvoeringsdatum zo snel mogelijk binnen de maanden binnen de maanden binnen het jaar beschrijf de opdracht die u wilt laten uitvoeren uw naam straat huisnummer van de werken postcode gemeente stad hoe kunnen we u contacteren door gebruik .